Skab den helt rette stemning for
dine gæster og kunder

Hygge, liv og wow-effekt: Noget af det første, der møder dine gæster, når de besøger din café, restaurant eller butik, er dit udemiljø – det er her, du skaber det bedste førstehåndsindtryk for gæsten. Med palmer kan du skabe det helt rette miljø og trækplaster ude foran og i din gårdhave – den lille prik over i’et, der skiller dig ud fra alle de andre.

'

Vil du være vores næste forhandler?

Større indretninger

Står du overfor et større projekt, fx indretning af større udendørsområder, havne- og strandmiljøer eller storcentre, og skal projektet lige have det ekstra pift, der med sikkerhed tiltrækker mange besøgende og handlende?

Restauranter og caféer

Indret og skab en stemningsfyldt atmosfære, som kan give dine gæster en endnu bedre oplevelse, og få din forretning til at stå flottere frem i bybilledet.

Overvejer du at pifte dit udemiljø op?

Så kontakt Palmekongen. Vi har specialiseret os i palmesorten Trachycarpus Fortunei, også kendt som hørpalme, som er særligt vinterhårdfør (ned til -21 o ), og derfor særligt godt egnet til det danske klima.
Netop palmens hårdførhed er der ikke særlig mange, der er klar over, og derfor ser man dem ikke
særlig tit her i Danmark – og det er netop her, du kan komme til at skille dig ud. Og det vil
Palmekongen selvfølgelig gerne hjælpe dig med. Derfor er vores mission at få spredt så mange
palmer som muligt ud over det danske land.

palmekongen udendørs indretning
!

Slå til nu og giv din kunder én på opleveren

Vil du høre mere om, hvordan du skaber wow-effekt i din restaurant, café eller butik? Så kontakt os i dag på tlf. 31330552. Vi er også altid klar med gode råd og vejledning og pasning og pleje. Palmer er vores store passion, og vi vil gøre vores til, at du og din palme får en god start på jeres mangeårige forhold.

.
.

Levering til hele Danmark

Vi holder til i Korsør, hvorfra du kan købe dine palmer, men vi leverer også gerne i hele DK.

Vores mission

at sprede god stemning rundt omkring i hele landet og skabe fede stemningsfuldemiljøer i private haver, restaurationer og institutioner. Ved at købe palmerne direkte fra gartneriet får man de sundeste planter, og med lidt gode råd og vejledning, vil vi sikre, at alle får de bedste betingelser for at planterne forbliver sunde, smukke og stemningsskabende.

– Mehrzad Abadi

Indret og skab stemning med palmer

Står du overfor et større projekt, fx indretning af større udendørsområder, havne- og strandmiljøer eller storcentre, og skal projektet lige have det ekstra pift, der med sikkerhed tiltrækker mange besøgende og handlende?

Din havedrøm, vores ekspertise

PALMER TIL DET DANSKE KLIMA

Vi har specialiseret os i palmesorten Trachycarpus Fortunei, også kendt som hørpalme, som er særligt vinterhårdfør (ned til -21 grader), og derfor særligt godt egnet til det danske klima. Netop palmens hårdførhed er der ikke særlig mange, der er klar over, og derfor ser man dem ikke særlig tit her i Danmark – og det er netop her, du kan komme til at skille dig ud. Og det vil Palmekongen selvfølgelig gerne hjælpe dig med. Derfor er vores mission at få spredt så mange palmer som muligt ud over det danske land. Palmekongen er naturligvis også leveringsdygtig i andre palmesorter og eksotiske planter. Kontakt os i dag på tlf. 31330552, og lad os høre om dine behov og ønsker. Vi glæder os til at høre om dit projekt!

palmekongen projekt visualisering
Hørpalme vinter

Lad os visualisere det for jer

Skab den helt rette stemning for dine gæster og kunder

Vi tilbyder at komme ud og se på dit have- eller anlægsprojekt for at kunne guide dig til den bedst mulige løsning. Hvis du vil have projektet visualiseret, kan vi selvfølgelig også tilbyde dette. Palmer er vores store passion, og derfor ligger vi inde med enormt meget viden, som vi gerne deler ud af – både når det gælder placering og indretning, men også når det kommer til pasning og pleje.

0