Hvem er Palmekongen?

Vores passion – din havedrøm

Palmer gør bare noget ved os mennesker! Og det opdagede indehaver af Palmekongen, Mehrzad Abadi, for mange år siden. Igennem sine mange år som selvstændig erhvervsdrivende indenfor restauration samt bolig- og butiksindretning har han på sidelinjen dyrket og studeret eksotiske planter, herunder hvilke der bedst trives herhjemme i det danske klima. Specielt sorten Trachycarpus Fortunei, også kendt som hørpalmen, er verdens mest hårdføre palme vokser og trives allerede i flere private haver herhjemme. Interessen har siden udviklet sig, og hobbyen er blevet til forretning. Palmekongen sælger ikke kun palmer. Vi skaber miljøer, stemninger og koncepter. Og vi elsker det!

Palmekongen Mehrzad Abadi

Palmekongens mission

er at sprede god stemning rundt omkring i hele landet og skabe fede stemningsfuldemiljøer i private haver, restaurationer og institutioner.Ved at købe palmerne direkte fra gartneriet får man de sundeste planter, og med lidt gode råd og vejledning, vil vi sikre, at alle får de bedste betingelser for at planterne forbliver sunde, smukke og stemningsskabende.

– Mehrzad Abadi

palmekongen palmegård korsør

Levering til hele Danmark

Rødder i korsør

Vores mission er at sprede palmer og andre sjove eksotiske planter i hele Danmark
– og vi vil hjælpe dig hele vejen fra valget og kommer gerne med ideer og forslag til, hvad der passer bedst til dit behov. Send os gerne er billede af dine ideer og ønske om placering – så tager vi den derfra!
Vi holder til i Korsør, hvorfra du kan købe dine palmer, men vi leverer også gerne i hele Danmark.

KOM I SOMMERSTEMNING

0